Sverige U21 – England U21 Speltips

0

Sverige – England U21 Speltips

Sverige vann denna tävling så sent som 2015 och visst har det hänt en del sedan dess. Det var ju väldigt otippat att Sverige skulle vinna den turneringen och hade man satt en slant på Sverige U21 som vinnare när turneringen började så hade man nog vart ganska rik. Det är lätt att vara efterklok som det så väl heter.

England kommer som favoriten till denna match och ger oddset 1.72 för vinst medan Sverige ger 4.75 om det skulle spöa England. Återigen så vill jag inte spela på något utav lagen. Sverige skulle jag sätta på bara för skojs skull, men det är inget bra speltips. England vill jag inte sätta på för att jag vill inte vinna pengar på att Sverige förlorar.

Sverige har fortfarande ingen vinst över England på de fem senaste matcherna som lagen har mötts. England har vunnit fyra av de och lagen har spelat oavgjort en gång. Ett bra speltips skulle vara att England gör över 1,5 mål. Det ger oddset 1.90 hos Bet365. Jag kommer dock inte spela på detta eftersom jag inners inne inte vill att England ska göra två mål, men detta får nog bli mitt bästa speltips för dagen. England slog Danmark i Mars med hela 4-0 så att de inte skulle peta in två mål mot Sverige ser jag som osannolikt.

Sverige kommer absolut inte låta sig köras över, men England har en strategi som fokuserar mycket på forwards och anfall. Detta kan dock leda till kontringar. Vilket leder mitt andra speltips neda och vad jag faktiskt kommer att spela på.

Jag tror nämligen att Sverige också petar in åtminstone ett mål. Ok, det såg inte så jävla roligt ut mot Danmark senast när vi torskade med 2-0 och alltså inte gjorde mål, men jag tror att England som troligtvis kommer att föra matchen kommer att skapa luckor för det Svenska laget och där kommer vi klippa till. Har du räknat ut vad jag spelar på?

Dagens speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Bet365. Jag sätter 200kr på detta.

Sverige U21 - England U21 båda lagen gör mål

Sverige U21 – England U21 båda lagen gör mål

Inga kommentarer

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *