Derby DIF – AIK

0

DERBY DIF – AIK

Då är det derbydags och Sveriges största match enligt mig. En hat match med mycket känslor men även en riktig publikfest. Jag själv mår nästan dåligt med tanken att jag ej är på plats men det är svårt när man befinner sig ett par timmar bort med flyg. Är det ikväll som Djurgården vänder den negativa trenden och tar sin efterlängtade derbyvinst?

Mina tankar om matchen

Djurgården har ju förstärkt ordentligt denna säsong med profilvärvningar som Jonas Olsson och Kim Källström. Att Djurgården även plockat hem Andreas Isaksson, ger totalt sett en jäkla masa rutin. Jag är säker på att Djurgården kommer att växa ju längre säsongen pågår. Jag säger inte det bara för att jag är djurgårdare utan jag som följer dem frekvent ser hur pass mycket potential det finns.

Det har alltså gått hela 5.5 år sedan Djurgården tog hem ett Derby så det är fan på tiden. Om jag inte är helt ute och cyklar så är det 14 matcher utan en derby-vinst. jag förstår att Djurgården supportrar (inräknat) mig är frustrerade.

Startelvorna för dagen ser ut som såhär:

Djurgårdens startelva: Isaksson –  Beijmo, Une Larsson, Olsson, Käck – Eriksson, Walker, Källström, El Kabir – Engvall, Mrabti.

AIK:s startelva: Stamatopoulos – Väisänen, Nyholm, Karlsson, Johansson – Blomberg, Olsson, Affane, Vrdoljak – Markkanen, Ishizaki.

 

Som i ser så är Simon Thern inte med i AIK’s startelva. Annars är det väntade startelvor från båda lagen.

Matchstart är 19:00, om det nu inte tänds en jäkla massa bengaler då kan det nog skjutas upp ett tag. Det scenariot har utspelat sig många gånger tidigare så att det skulle ändras denna gången är föga troligt.

Jag själv tror stenhårt på en DIF vinst, hos Bet365 hittar du dessa match-odds. Spela en rak etta på Djurgården till fina oddset 1.95.

DERBY DIF – AIK | MATCHODDS

Ny spelare hos Bet365?

Har du inte ett konto hos Bet365 sedan innan så har du en fin välkomstbonus att hämta på 500 kronor. Lycka till och vi håller tummarna för Djurgården ikväll, ALLTID OAVSETT!

Inga kommentarer

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *